2 Şubat 2012 Perşembe

Feeling good

Uzun zamandır bu bloğu boşladığımın farkındayım. Son bir ay fazlası ile hareketli geçti. Plansız programsız bir Güney Amerika seyahatine çıktım. Cebimde param da yoktu ama özellikle Friendfeed'teki arkadaşlarım seyahat planımı sahiplenip beni yalnız bırakmadılar. Bir anda hiç ummadığım şekilde benim seyahatimle ilgili sosyal medya dayanışması başladı.  Burada da olanlardan bahsetmiştim hatırlarsınız. Laf aramızda buu sürecin benim için tek kötü yanı 40 yıllık laforgue nicki üzerinden kurulu  anonimliliğimin yerle bir olması :)

Ve nihayet şimdi Güney Amerikadayım ve Brezilya-Arjantin-Paraguay üzerinden maceralı bir yolculuk ile Bolivya'ya vardım. Seyahat sırasında yaşadığım terslikler bile benim için o kadar yeni, o kadar güzel ki. İyi ki bu yolculuğa çıkmışım diyorum. Seyahatimle ilgili notları http://www.yarbanabiryolculuk.com/ adresinden takip edebilirsiniz. Ama elbette tüm enerjimi o bloğa harcamayacağım. İnternet bağlantısı buldukça bu bloğa da yazılar yazacağım.

Güney Amerika'da özellikle unutulmuş yerel progressive rock gruplarının izini süreceğim. Bulabildiğim grup üyeleri ile röportajlar yapıp burada yayınlayacağım.  Bakalım umarım Wara, Climax, Los Jaivas, Bacamarte gibi grupların üyeleri ile tanışma fırsatı bulabilir ve onlarla sohbetlerimi buraya yazabilirim. Bana şans dileyin.

Nina Simone söylesin;


Paylaş/Kaydet/Takip et Paylaş
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...